Միկրոօրգանիզմների զանազանությունը

Նախագծի մասնակիցներ՝ Միջին դպրոցի 8_8 ջոկատի ճամբարականներ

Նախագծի համակարգող` Անուշ Ասատրյան և ընկերներ

1․Հետազոտում ենք մեզ շրջապատող միկրոօրգանիզմները՝ մանրէներ, սնկեր։Փորձի ընթացքում նախ ուսումնասիրում ենք առանց ալկոգելով մշակված ձեռքերի մանրէները , այնուհետև ձեռքերը մշակում սպիրտով , ալկոգելով և կրկնում փորձը։

2․ Ուսումնասիրում ենք բերանի խոռոչի մանրէները մինչև առամների լվանալը և լվանալուց հետո։

Փորձի նպատակն է պարզել մաքրող միջոցների և ախտահանիչ լուծույթների ազղեցությունը մանրէների կենսագործունեության վրա։

Փորձի ընթացքը՝

  • սովորողները պատրաստում են սննդային միջավայր՝ագար-ագարով
  • կատարում մանրէների ցանք
  • հետազոտում աճած մանրէները մանրադիտակով

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s